elektrische fiets

Elektrische stadsfietsen

Elektrische fietsen zijn de hype al lang voorbij, ze zijn een blijver geworden. Ze zijn dan ook perfect om op een milieuvriendelijke manier lange ritten comfortabel af te leggen. RMC Fietsen Jacobs is een autoriteit op het gebied van elektrische fietsen. Al meer dan tien jaar hebben wij ervaring in deze branche. Potentiële kopers mogen de elektrische fietsen ook eerst testen en al onze medewerkers hebben diploma’s en volgen voortdurend trainingen. We hebben gewone e-bikes die tot 25 km/u rijden en speed-bikes die tot 45 km/u gaan. We verkopen ook elektrische fietsen met riemaandrijving, die minder slijtage hebben en stiller zijn. Met Bosch, Step, Yamaha en Ion Technology hebben we ook een ruim gamma aan motoren.

Onze merken

Gazelle
Sparta
Batavus
Oxford
Giant
Das Ebike

Tern
MTB Cycletech
Norta
Focus
Merida

Elektrische fietsen in ons gamma

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Kom zeker eens langs in onze winkels te Hove en Kessel (Nijlen) om het volledige aanbod te bekijken.

Wenst u meer informatie over de aankoop van een fiets of leasing? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met u op. Wij leveren gratis fietsen aan huis!