RMC Fietsen Jacobs Kinderfietsen

Kinderfietsen

Ook aan de kleinsten heeft RMC Fietsen Jacobs gedacht, want we hebben een uitgebreid gamma kinderfietsen. Kinderen vinden uiteraard niets zo leuk om zelf op hun fiets te springen en de wereld te verkennen. En wat gaat er boven een fietsuitstap met het hele gezin, waar de kinderen hun fiets kunnen showen.

Ons gamma aan kinderfietsen is heel uitgebreid. We verkopen kinderfietsen van de gevestigde waarden Oxford en Batavus, maar ook de minder gekende merken hebben we in voorraad. Loekie is al 30 jaar gespecialiseerd in kinderfietsen en beschikt over een zeer groot gamma. Bikefun Kids is een kwaliteitsgarantie en ontwerpt ook themakinderfietsen en Golden Lion is al jaren bekend om zijn degelijkheid.

Onze merken

Oxford
Batavus
Loekie
Bikefun Kids
Golden Lion

Kinderfietsen in ons gamma

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Kom zeker eens langs in onze winkels te Hove en Kessel (Nijlen) om het volledige aanbod te bekijken.

Wenst u meer informatie over de aankoop van een fiets of leasing? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met u op. Wij leveren gratis fietsen aan huis!